Gezond koken

Jagersport biedt naast trainingen ook een cursus ‘gezond koken’. Gezonde voeding in combinatie met sporten is erg belangrijk. Daarom biedt Jagersport de cursus gezond koken aan.

Om een gezonde en evenwichtige levensstijl te bereiken (en vol te houden), is het erg belangrijk om je bewust te zijn van wat goed voor je is. De bewustwording is de eerste stap, het zoeken naar de juiste eetgewoontes die wel of niet gezond voor je zijn. De tweede stap is het leren koken met gezonde ingrediënten die ook nog lekker smaken. Want gezond eten hoeft niet onsmakelijk te zijn.

De cursusleider, Hendrik Jager, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de professionele keuken.
Hendrik Jager zal je leren om heerlijk en gezond te koken op een betaalbare wijze in jouw eigen vertrouwde keuken.
De cursus duurt 10 weken van anderhalf uur per week. Per week wordt er één gerecht gemaakt.

De cursus ‘gezond koken’ werkt als volgt:

  • Voordat de cursus begint gaan we kijken wat voor ingrediënten je lekker vindt en ook heel belangrijk wat je niet lekker vindt. Dan stellen we gezamenlijk een plan op.
  • Wekelijks komt de cursusleider bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. De cursusleider neemt de boodschappen mee en legt uit wat de ingrediënten zijn en op welke manieren je ze kunt bereiden. Tevens leer je snij- en kooktechnieken.
  • De cursus wordt gegeven op een tijdstip net voordat je dineert zodat je (en jouw gezin) kan genieten van de door jezelf gemaakte maaltijd.

De kosten voor deze cursus zijn 300 euro, exclusief kosten voor de ingrediënten.